Subjectaid.no bruker informasjonskapsler. Ved å klikke her godkjenner du informasjonskapsler og brukervilkår.

Velkommen til subjectaid.no!

Velkommen til subjectaid.no!

Slik gjør du

1. Velg materiell

Oppgi hvor mange eksemplarer du vil ha av et materiell, og legg det i kundevognen.

2. Legg ordre

Når du har bestilt alle artiklene du vil ha – gå til den grønne knappen ”Vis/fullfør ordren” øverst til høyre.

3. Logg inn

For å gjennomføre bestillingen – logg inn hvis du allerede er medlem. Ellers klikker du på ”Nytt medlem” og fyller ut leveringsadressen.

4. Bestill

Gjennomfør bestillingen – du får materiellet i løpet av et par dager. Helt kostnadsfritt og fraktfritt.

Velg fag/tema

Velg skolenivå

If Skadeforsikring

Intervju med Ulf Bäckman, ansvarlig for Forever Young på IF

 

Hei Ulf! Hvem er dere?

If er Nordens ledende skadeforsikringsselskap, sier Ulf Bäckman hos If, som er ansvarlig for Forever Young. Vi har 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum, og godt og vel 6000 ansatte. If tilbyr hele spekteret av skadeforsikringer, og våre kunder omfatter alt fra privatpersoner til globale industribedrifter.

Fortell om Forever Young, hva handler det om? 

Forever Young drøfter balansen mellom behovet for ungdommelighet og nytenkning på den ene siden og erfaring og ettertenksomhet på den andre. Vi forteller om når det unge slo gjennom, og vi gir også den siste gamle damens perspektiv på utviklingen. På omslaget har vi gubbene i Rolling Stones, og vi diskuterer forskjellen på fysisk og mental alder. Vi tar opp de store bedriftenes streben etter å fornye seg, samtidig som de forsøker å bevare den kulturen som en gang la grunnlaget for fremgangen deres. Og mye annet. 

Hvorfor har dere hentet frem denne årsrapporten? 

Vi bruker Ifs årsrapport på mange ulike måter, sier Ulf Bäckman. En bærende tanke er at vi skal vi skal behandle et viktig, men kanskje noe neglisjert samfunnsspørsmål på en populær, tankevekkende og frisk måte. Tidligere årsrapporter har for eksempel handlet om de utfordringene helsevesenet står overfor med den kraftige økningen i levealder, en eksplosjon av nye, kostbare behandlingsformer og begrensede økonomiske ressurser. De har sett på hvordan byen kan komme til å se ut i 2035, de har hatt fremtidens risiko – f.eks. i nanoteknologiens spor – som tema. Og nå altså Forever Young, om ungdom og erfaring.
 

intervju-ulf-backman.png

Ulf Bäckman, ansvarlig for Forever Young på IF

logo.if.png

 

 

Tilbake til produktene