Om subjectaid.no

Kostnadsfritt for skolen – alt på ett sted

På subjectaid.no kan du som jobber i skolen helt gratis bestille informasjonsmateriell fra bedrifter, organisasjoner og myndigheter. Vi har samlet alt dette på ett sted, og du bestiller materiellet helt kostnads- og fraktfritt.

Vi har et variert utvalg – her finner du inspirerende skrifter, spennende spill, interessante magasiner, aktuelle faktaark, bøker, brosjyrer m.m. Du kan også laste ned supplerende digitalt materiell, slik som filmer, rapporter, lærerveiledninger og undervisningsmateriell.

Både lærere og elever setter pris på materiell fra subjectaid.no, og vi har blitt en av Norges største lærernettsteder. Vi driver også virksomhet i Sverige og Finland, og totalt velger ca. 150 000 lærere å bestille trykt undervisningsmateriell og laste ned digitale supplement fra oss. Hver måned distribuerer vi over 200 000 eksemplarer av undervisningsmateriell i Norden. Vi ser det som et bevis på at virksomheten ganske enkelt dekker etterspørselen! 

Relevant og målgruppetilpasset

I dagens samfunn er det viktigere enn noensinne at vi har elever som kan vurdere, analysere og stille kritiske spørsmål til informasjonen de serveres. Det er derfor viktig at skolen lykkes med å trene opp disse ferdighetene.

Materiellet som du kan bestille via oss, omfatter en lang rekke emner og retter seg inn mot både grunnskoleelever og eldre elever. Mye er tilpasset skoleungdom og kan med fordel brukes i undervisningen – som fordypning, tillegg, diskusjonsgrunnlag, sammenligningsmateriell eller som springbrett til nye emner. 

Vi stiller flere krav til materiellet som distribueres via subjectaid.no:

Det skal ha et informativt innhold som er relevant for målgruppen.
Det må ikke være produkteksempler eller ren produktreklame.
Materiell som viser produkter eller varemerker forbundet med alkohol, narkotika, tobakk og dopingpreparater, skal ha et innhold som fremmer redusert bruk av disse.
Materiellet må ikke vise produkter eller varemerker med pornografisk innhold eller ikke-demokratiske verdier.

Kostnadsfritt, enkelt å bestille, rask levering

Vår nettjeneste er enkel. Logg inn eller registrer deg som nytt medlem, og bestill materiellet du ønsker. Vi leverer innen noen dager, og du betaler ingenting for materiellet, håndteringen eller frakten. Nettstedet oppdateres kontinuerlig da vi får inn nytt undervisningsmateriell hver uke, noen ganger oftere.

Subjectaid.no bidrar også til at det gjennomføres mange kostnadsfrie seminarer over hele landet. Vi har fylt opp konferansesaler med vitebegjærlige lærere, som igjen har formidlet sine nyervervede kunnskaper til både medarbeidere og elever.

Vi som jobber på subjectaid.no, har alle en genuin interesse for skolen – flere av oss er lærere.  Vi forstår verdien av kvalitet i undervisningen. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å velge ut godt materiell til undervisningen.