Operasjon dagsverk

Operasjon Dagsverk er Norges største solidaritetsaksjon av, med og for ungdom. Vi tilbyr er en enkel og engasjerende måte å lære mer om globale sammenhenger. Skoler som deltar på OD mottar filmer, foredrag og undervisningsopplegg som engasjerer og stimulerer til kritisk tenking. Alt er i tråd med kompetansemålene til de ulike fagene, og er tilpasset både for skoler som ønsker å holde det enkelt og for skoler som ønsker mer omfattende opplegg.

Operasjon dagsverk

Webinaret er gratis og vil ha fokus på hvordan skolen kan gjennomføre prosjektvalg og stemme frem årets OD, og hvordan dette henger sammen med demokrati & medborgerskap og elevmedvirkning i skolen.

Operasjon Dagsverk inviterer til årets første webinar 16. februar kl.15.00 for lærere og andre interesserte. Webinaret er gratis og vil ha fokus på hvordan skolen kan gjennomføre prosjektvalg og stemme frem årets OD, og hvordan dette henger sammen med demokrati & medborgerskap og elevmedvirkning i skolen.

·  Tid:  Torsdag 16 februar kl.15.00. Varighet ca. 30 min + evt. spørsmål

·  Sted: Zoomlink: https://us06web.zoom.us/j/82964471170 Tips: Har man ikke lastet ned zoom i forkant kan det være praktisk å gjøre det så det oppstår minst kluss ved oppstart. 

·  Påmelding: fyll ut dette påmeldingsskjema 

Påmeldingen er ikke bindende, men gi oss gjerne beskjed om du ikke har anledning til å delta.

Webinaret tas opp og sendes ut til påmeldte i etterkant, så om du ønsker opptak- meld deg på!

Prosjetvalg er åpent for alle ungdomsskoler og VGS i Norge, uavhengig om de deltar på Operasjon Dagsverk :)

Registrer her