Subjectaid.no bruker informasjonskapsler. Ved å klikke her godkjenner du informasjonskapsler og brukervilkår.

Seminar

Her finner du aktuelle og kostnadsfrie seminarer, konferenser og utdanningsdager for skolepersonell. Evenementen arrangeres av de myndigheter, organisasjoner og bedrifter som medvirker på subjectaid.no. De er helt kostnadsfrie for deg som er pedagog. Les mer ved å klikke på rubrikkene nedenfor.

  Vi vil komme til din skole! - Europabevegelsen

  Vi tilbyr oss å komme til klasser og skoler som ønsker å lære mer om EU eller EØS-avtalen. Med våre foredrag vil vi på en lett forståelig måte gi en grunnleggende innføring i EU og EØS.

  Få besøk av en EuroPeer! - Erasmus + Aktiv Ungdom

  Visste du at all ungdom kan delta på frivillig arbeid-prosjekter i utlandet gratis gjennom EU? Bestill en ungdomsekspert fra oss og la elevene/studentene dine få førstehånds informasjon om muligheten!

  Foredrag på din skole? - Folk og Forsvar

  Foredrag om et sikkerhetspolitisk tema

  Kurs for samfunnsfagelever i videregående skole hos SSB

  SSB holder kurs for elever i videregående skole. Kurset passer best for elever med programfagene samfunnsøkonomi eller sosiologi/sosialantropologi.

  Opp til meg – skolebesøk med interaktiv rusforebyggende undervisning

  Gjennom flere tiår har Juvente arbeidet med å spre kunnskap om alkohol og rusmidler, og med å oppfordre ungdom til å ta selvstendige valg. Gjennom prosjektet Opp til meg, lansert i 2021, har vi videreutviklet og bearbeidet denne kunnskapen slik at den kan nå en ny generasjon med ungdom.

  Foredrag med Minotenk

  Foredrag og workshops om temaer knyttet til blant annet likestilling, integrering og ekstremisme

  Beintøft 2021

  Beintøft er en konkurranse for alle barneskoleelever, hvor den mest beintøffe klassen vinner 30.000 kr. Vi vil inspirere til å gå, sykle eller reise kollektivt til skolen! Slik blir det mindre forurensning der vi bor, lufta blir renere og området rundt skolen blir tryggere. I år går konkurransen fra 30. august til 24. september.
Tilbake til produktene