Subjectaid.no bruker informasjonskapsler. Ved å klikke her godkjenner du informasjonskapsler og brukervilkår.

Seminar

Her finner du aktuelle og kostnadsfrie seminarer, konferenser og utdanningsdager for skolepersonell. Evenementen arrangeres av de myndigheter, organisasjoner og bedrifter som medvirker på subjectaid.no. De er helt kostnadsfrie for deg som er pedagog. Les mer ved å klikke på rubrikkene nedenfor.

  Vi vil komme til din skole!

  Vi tilbyr oss å komme til klasser og skoler som ønsker å lære mer om EU eller EØS-avtalen. Med våre foredrag vil vi på en lett forståelig måte gi en grunnleggende innføring i EU og EØS.

  Få besøk av en EuroPeer!

  Visste du at all ungdom kan delta på frivillig arbeid-prosjekter i utlandet gratis gjennom EU? Bestill en ungdomsekspert fra oss og la elevene/studentene dine få førstehånds informasjon om muligheten!

  Foredrag på din skole?

  Foredrag om et sikkerhetspolitisk tema

  Kurs for samfunnsfagelever i videregående skole hos SSB

  SSB holder kurs for elever i videregående skole. Kurset passer best for elever med programfagene samfunnsøkonomi eller sosiologi/sosialantropologi.

  Kolon

  Gjennom flere tiår har Juvente arbeidet med å spre kunnskap om alkohol og rusmidler, og med å oppfordre ungdom til å ta selvstendige valg. Gjennom prosjektet Kolon har vi videreutviklet og bearbeidet denne kunnskapen slik at den kan nå en ny generasjon med ungdom.

  Foredrag med Minotenk

  Foredrag og workshops om temaer knyttet til blant annet likestilling, integrering og ekstremisme
Tilbake til produktene