Subjectaid.no bruker informasjonskapsler. Ved å klikke her godkjenner du informasjonskapsler og brukervilkår.

Seminar

Her finner du aktuelle og kostnadsfrie seminarer, konferenser og utdanningsdager for skolepersonell. Evenementen arrangeres av de myndigheter, organisasjoner og bedrifter som medvirker på subjectaid.no. De er helt kostnadsfrie for deg som er pedagog. Les mer ved å klikke på rubrikkene nedenfor.

  Vi vil komme til din skole! - Europabevegelsen

  Vi tilbyr oss å komme til klasser og skoler som ønsker å lære mer om EU eller EØS-avtalen. Med våre foredrag vil vi på en lett forståelig måte gi en grunnleggende innføring i EU og EØS.

  Opp til meg – skolebesøk med interaktiv rusforebyggende undervisning

  Gjennom flere tiår har Juvente arbeidet med å spre kunnskap om alkohol og rusmidler, og med å oppfordre ungdom til å ta selvstendige valg. Gjennom prosjektet Opp til meg, lansert i 2021, har vi videreutviklet og bearbeidet denne kunnskapen slik at den kan nå en ny generasjon med ungdom.

  Skoleopplegg med besøk i Kreftforeningens Vitensenter

  Kreftforeningens Vitensenter tilbyr både gratis skolebesøk i senteret i Oslo og digitale undervisningsopplegg. Våre skoleopplegg passer best for 10. trinn og videregående skole.

  Interaktivt kunnskapssenter for videregående skole i Norges Bank

  Norges Bank Kunnskapssenter tilbyr gratis besøk med læringsspillet Horisont, et rollespill om sentrale økonomisk tema og Norges Banks rolle i samfunnet.

  KS Ung og KS Besøkssenter

  KS Ung er en samling digitale spill, læringsressurser og filmer om lokaldemokrati, kommuner, medbestemmelse og yrker i kommunal sektor. Ressursene er gratis og passer for elever på 10. trinn og i videregående skole. Oppleggene er tilrettelagt etter ny læreplan og det tverrfaglige temaet demokrati og medborgerskap, og egner seg særlig for samfunnsfag, samfunnskunnskap, politikk og menneskerettigheter og helse og oppvekstfag.

  Interaktivt økonomispill for 9.trinn, 10.trinn og VGS i Nordea Bank

  Nordea Bank tilbyr gratis besøk med læringsspillet Ta kontroll, et læringsverktøy i personlig økonomi.

  Lær mer om en av Norges viktigste næringer hos The Salmon

  Hos kunnskapssenteret The Salmon er tematikken havet som fremtidens matfat. Skoleopplegget dekker teknologi og bærekraftig matproduksjon, samfunnsøkonomisk betydning, yrkesmuligheter og laks som mat.

  Ingeniører for en dag hos Engineerium

  På Engineerium lærer elever i alle aldre om teknologi, innovasjon og energi.

  Beintøft

  Fra 5. september til 30. september deltar elever over hele landet på Beintøft, Norges største gå-til-skolen-aksjon. Hvert år er over 50 000 barn med på å gå, sykle og reise kollektivt til skolen. Dette fører til mindre CO2-utslipp, mindre mikroplast i naturen og tryggere skoleveier. Bli med å gå for klimaet og miljøet!

  Velkommen til markering av Verdensdagen for psykisk helse

  Løft blikket – Hvordan ta vare på seg selv og de rundt seg
Tilbake til produktene