Subjectaid.no bruker informasjonskapsler. Ved å klikke her godkjenner du informasjonskapsler og brukervilkår.

Dette er subjectaid.no

Et gratis og oppdatert undervisningsmateriell som hver elev selv kan lese og jobbe med. Høres det interessant ut? På subjectaid.no kan du helt kostnadsfritt bestille tilleggslitteratur til undervisningen! Her finner du høyaktuelt stoff innen områder som samfunnskunnskap, naturfag, klima, EU, menneskerettigheter, yrkesvalg og mye mer.

Kostnadsfritt for skolen – alt på et sted

Gjennom subjectaid.no får du tilgang til utgivernes eget informasjons- og skolemateriell, samlet på én plass. Her kan du enkelt bestille materiell fra forskjellige bedrifter, myndigheter og organisasjoner. Subjectaid.no koster ingenting for dere som jobber i skoleverket. Dere betaler verken for materiell eller frakt. Du har også mulighet til å laste ned supplerende digitale utgivelser som filmer, rapporter, lærerveiledninger og leksjonsmateriell.

Relevant og målgruppetilpasset

I dagens samfunn er det viktigere enn noensinne at vi har elever som kan bedømme, analysere og kritisk granske informasjonen de tar del i. Å øve opp disse ferdighetene er derfor en viktig del av skolens arbeid.

Materiellet som presenteres på subjectaid.no, tar for seg lang rekke temaer og retter seg både mot grunnskole og mot eldre elever. Mye av det er tilpasset skoleungdom, men alt kan med fordel benyttes i undervisningen – som fordypning, tillegg, eller til å trene på kritisk granskende lesing.

VI STILLER FLERE KRAV TIL MATERIALET SOM DISTRIBUERES VIA SUBJECTAID:NO:

  • Materialet skal være av informativ art og være relevant for målgruppen.

  • Materialet skal ikke være produkteksempler eller ren produktreklame.

  • Materiale som viser produkter eller varemerker forbundet med alkohol, narkotika, tobakk og dopingpreparater, skal ha et innhold som fremmer redusert bruk av disse. 

  • Materialet skal ikke vise produkter eller varemerker med pornografisk innhold eller ikke-demokratiske verdier.

 

Enkelt å bestille

Vår nettjeneste er enkel: Logg inn eller registrer deg som nytt medlem og bestill ønsket materiell. Vi leverer innen 7 dager (kun til adresser i Norge), og du betaler ingenting for verken materiell, håndtering eller frakt. Hjemmesiden vår oppdateres kontinuerlig siden det kommer nyheter inn hver uke, iblant oftere. Du finner også lærerveiledninger til mye av materiellet.

Om selskapet

Subjectaid.no er søsterselskap av Utbudet i Sverige AB. Formålet med virksomheten er å fremme samspillet mellom skolen og det øvrige samfunnet, dvs. bedrifter, myndigheter og organisasjoner.

Utbudet.se er vel etablert i Sverige, og siden 2008 har virksomheten vært representert i Norge og siden 2010 i Finland. Materiellet som kan bestilles hos oss, blir satt pris på av både lærere og elever, og vi har etter hvert blitt et av de største lærernettstedene. Hver måned distribuerer vi over 200 000 eksemplarer av vårt materiell til elever og lærere i Norden. Over 100 000 lærere velger å bestille trykt undervisningsmateriell og laste ned digitale supplement via oss. Det ser vi som et bevis på at vi klarer å oppfylle etterspørselen!

Vi forbedrer oss år for år, både ved at vi utvider utvalget samtidig som vi øker tilgjengeligheten for de som bestiller, dvs. lærerne. Hjemmesiden blir raskere og enklere, utsendelse og e-post blir raskere, smartere og mer synkronisert med øvrige tjenester, og samarbeidet med andre bedrifter med samme målgruppe utvides.

Vi som arbeider ved subjectaid.no, har alle en genuin interesse for skolen – flere av oss er lærere. Vi forstår verdien av kvalitet i undervisningen. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å plukke ut materiell til undervisningen. 

 

Telefon: 22 83 18 00
E-post: info@subjectaid.no

Vis kontaktpersoner

 

”Subjectaid.no er den selvsagte kanalen mellom skolen og næringslivet. Gjennom oss får elever i hele Norge mulighet til å ta del i informasjon som ikke alltid står i skolebøkene – et innblikk i verden utenfor."

Fredrik Skytt - Daglig leder subjectaid.no

 

 

 

 

 

Tilbake til produktene