KILROY Norway AS

Vi er spesialister på skreddersydde drømmereiser, studieopphold og gruppeturer til ungdom og studenter. Vårt mål er å få unge voksne ut i verden på det vi kaller «life-defining adventures», om det er backpacking, studier i utlandet, lære noe nytt eller om du planlegger å dra på skoletur, så er vi her for å skreddersy opplevelsen din – slik at den blir enda bedre enn du hadde sett for deg.  

Ved å kombinere vår kunnskap med dine spesifikke ønsker og behov, hjelper vi deg med å reise ut i verden - enten det innebærer uberørte strender, dype jungler, storbyer, støvete landsbyer eller hvite fjelltopper. 


Trykt materiell for bestilling
Kompletter med digitalt materiell
Alle digitale filer knyttet til materialer du bestiller sendes automatisk til din registrerte e-postadresse innen en uke etter at du har lagt inn bestillingen. Du kan også laste dem ned direkte her

Kilroy Study Abroad 2023

Er du gira på å studere i utlandet? Møt oss i Oslo den 12. september og få massevis av inspirasjon til hvor du bør studere.

Studere og surfe på Hawaii, leve the Aussie life i Sydney, eller bli ett med villmarken i Canada? Mulighetene er mange! Våre studieveiledere, Kaja, Silje & Kristine kommer også til å være tilstede for å svare på de spørsmålene du har om det å studere utenlands og du får også høre fra en tidligere student om hvordan det er å studere utenlands. 

Du kommer til å høre fra noen av våre samarbeidsuniversiteter (noen kommer fysisk til eventet mens andre er med på teams), du får en gjennomgang av finansieringen av studiene og får et innblikk i hvordan studentlivet egentlig er. 

PROGRAM FOR DAGEN
16.00 - 16.20: Hvordan KILROY kan hjelpe deg med å studere utenlands

16.25 - 16.50: Hvorfor studere i Sydney? (USYD, UNSW, MQ) 

16.55 - 17.15: Hvor bør jeg studere? (HPU, Griffith, UTS, GRC) 

17.15 - 17.30: PAUSE MED NOE Å SPISE

17.30 - 18.00: Hvor bør jeg studere? (Monash, La Trobe, UniSC, QUT, Curtin)

18.05 - 18.30: Hvordan kan jeg finansiere studiene mine? 

18.35 - 19.00: Hvor bør jeg studere? (HCC, SDSU, Carleton)  


Skoler som kommer til å være tilstede: Hawaii Pacific University, University of Technology Sydney og Griffith University i Brisbane & Gold Coast,University of the Sunshine Coast i Australia, Green River College i Auburn, USA.


Skoler som du kan høre og prate med online er:

Australia: University of Sydney, University of New South Wales i Sydney og Macquarie University, Monash University i Melbourne, La Trobe University i Melbourne, Queensland University of Technology i Brisbane og Curtin University i Perth. 

USA & Canada: Hillsborough Community College i Florida, San Diego State University og Carleton University i Ottawa, Canada.


Du kan selvfølgelig også bli igjen og prate litt med våre studieveiledere eller universitetspartnere etter eventet. 

Når? 12. september kl. 16:00 - 19:00 
Hvor? Kirkegata 15, 0153 Oslo (Hovedinngang ved Baker Hansen)

Vi serverer noe lett å spise! 

Det her vil du ikke gå glipp av, så meld deg på idag! Har du meldt deg på og savner en bekreftelse fra oss? Sjekk søppelposten din eller send oss en mail på marketing@kilroy.no

Vi gleder oss til å treffe deg og snakke mer om studier i utlandet! 

Registrer her