KILROY Norway AS

Vi er spesialister på skreddersydde drømmereiser, studieopphold og gruppeturer til ungdom og studenter. Vårt mål er å få unge voksne ut i verden på det vi kaller «life-defining adventures», om det er backpacking, studier i utlandet, lære noe nytt eller om du planlegger å dra på skoletur, så er vi her for å skreddersy opplevelsen din – slik at den blir enda bedre enn du hadde sett for deg.  

Ved å kombinere vår kunnskap med dine spesifikke ønsker og behov, hjelper vi deg med å reise ut i verden - enten det innebærer uberørte strender, dype jungler, storbyer, støvete landsbyer eller hvite fjelltopper. 


Kilroy - Hva kan KILROY gjøre for din klasse?

Hva med å ta med klassen på en gravedigger tour, orienteringsløp om natten, omvisning i Europas Hollywood eller kanskje få dere en audiens med paven?

Vi vil gjerne fortelle litt om hvem KILROY er og hva vi kan hjelpe deg med! Hos oss får du gode tilbud på skoleturer til de gode gamle favorittene: Berlin, Krakow og Roma, men vi kan også hjelpe deg med mer eksotiske destinasjoner som USA, Cuba og Sør-Korea! Hva med å ta med klassen på en gravedigger tour, orienteringsløp om natten, omvisning i Europas Hollywood eller kanskje få dere en audiens med paven?

KILROY har lang erfaring med planlegging av skoleturer, studieturer, linjeturer og andre reiser for større grupper, både i og utenfor Europa. Vi har samarbeidspartnere over hele verden og kan dermed tilby dere et bredt spekter av relevantene aktiviteter. Dere velger om dere vil ha et komplett og skreddersydd program for hele turen eller dere kun velger gå for transport og overnatting. Uansett så er vi her med både kunnskap og nettverket for å sikre at turen blir årets høydepunkt.


Trykt materiell for bestilling
Kompletter med digitalt materiell
Alle digitale filer knyttet til materialer du bestiller sendes automatisk til din registrerte e-postadresse innen en uke etter at du har lagt inn bestillingen. Du kan også laste dem ned direkte her