Education Abroad

Education Abroad tilbyr gratis studieveiledning til alle som ønsker å studere i utlandet. Det kan være overveldende å finne frem til alle mulighetene man har, men vi hjelper gjerne med å finne den rette veien. Hos Education Abroad kan vi hjelpe de som ønsker å ta en hel bachelor- eller mastergrad i utlandet, eller de som ønsker å ta 1-2 semestere på college eller univeristet i utlandet - enten iløpet av et friår eller som en del av høyere utdanning. Vi hjelper først med å finne rett sted og deretter hjelper vi med hele søknadsprosessen og frem til avreise. Med oss er de i trygge hender gjennom hele prosessen.
Trykt materiell for bestilling

Education Abroad

Hvordan kan Education Abroad hjelpe dine studenter?

Det å ta deler av sin utdanning i utlandet er en kjempefin mulighet. Du opplever en helt ny verden, mens du studerer og samtidig styrker du dine sosiale, språklige og faglige ferdigheter. Det å ta valget om å studere i utlandet kan være en stor beslutning for mange, og det kan være vanskelig å bestemme hvilken utdanning man skal ta og hvor i verden man ønsker å dra.

Vi i Education Abroad har et team med dyktige studieveiledere som er klare til å dele av egne erfaringer og veilede nye studenter, slik at vi sammen kan finne den perfekte matchen. Vi samarbeider med universiteter og college i Australia, New Zealand, USA og Canada, så det er mange alternativer, uansett hva du måtte ønske.

Vi kommer gjerne innom på besøk for å inspirere og fortelle om alle univeristetene og collegene vi samarbeider med, hvordan søknadsprosessen er, hvordan det fungerer med lånekassen for studier i utlandet og mye mer. Alle våre studieveiledere har selv studert i utlandet, så vi deler også våre egne opplevelser, til inspirasjon for fremtidige studenter.
Education Abroad