Subjectaid.no bruker informasjonskapsler. Ved å klikke her godkjenner du informasjonskapsler og brukervilkår.

Informasjon om informasjonskapsler på subjectaid.no

Alle som besøker et nettsted med informasjonskapsler, skal ifølge loven om elektronisk kommunikasjon få informasjon om dem og bevisst godkjenne at de brukes. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på besøkerens datamaskin. Tekstfilen inneholder informasjon som brukes for eksempel for å underlette besøkerens bruk av nettstedet og underlette tilgang til forskjellige funksjoner.

Øktkapsler

Øktkapsler lagres bare midlertidig i den tiden du er inne på en nettside. Disse informasjonskapslene brukes for at du skal kunne utføre det du skal på en enkel måte, og forsvinner når du lukker nettleseren. Denne typen informasjonskapsler brukes av subjectaid.no. En forutsetning for å kunne bruke subjectaid.no korrekt, er at din nettleser tillater informasjonskapsler.

Tredjepartskapsler

Disse informasjonskapslene som eksempelvis brukes for å samle inn informasjon for skreddersydd innhold og for nettstatistikk, kan være såkalte tredjepartskapsler. Disse kapslene kommer fra noen annen enn den som er ansvarlig for nettstedet. Disse kapslene brukes også for å kunne gi deg informasjon om våre produkter på andre sider.

Denne informasjonskapselen samler inn opplysninger om trender og mønstre uten å identifisere enkeltstående besøkende. Det brukes et unikt oppsett med informasjonskapsler for hvert nettsted, og besøkende spores ikke over flere nettsteder.

Samtykke til bruken av informasjonskapsler

Gjennom besøk på subjecati.no samtykker du i bruken av informasjonskapsler på nettstedet. Det er mulig å takke nei til informasjonskapsler, og du kan lese om hvordan du gjør dette i neste avsnitt.

Slik takker du nei til informasjonskapsler

Du kan når som helst slette informasjonskapsler fra harddisken, men dette kan gjøre at dine personlige innstillinger forsvinner. Du kan også endre innstillingene i nettleseren din slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på harddisken. Dette forringer imidlertid funksjonaliteten på visse nettsider, kan hindre tilgang til medlemssider og gjøre at visse typer innhold og funksjoner ikke er tilgjengelige. Hvis din nettleser har støtte for en såkalt «inkognitomodus», kan du aktivere det for automatisk å slette alle informasjonskapsler hver gang du lukker nettleseren.

 

Tilbake til produktene