Subjectaid.no bruker informasjonskapsler. Ved å klikke her godkjenner du informasjonskapsler og brukervilkår.

Velkommen til markering av Verdensdagen for psykisk helse

Løft blikket – Hvordan ta vare på seg selv og de rundt seg

 

Header email verdensdagen.png


Juvente inviterer i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse til digitalt foredrag ved Karianne Wahlstrøm. 


Det digitale foredraget arrangeres mandag 10.oktober, kl.10.15-11.00 via Zoom. Ved påmelding får du tilsendt lenke på mail.

Under foredraget vil elevene lære forskjellen på selvtillit og selvfølelse – for det hjelper ikke hvor mye bekreftelse vi får i sosiale medier, hvor gode karakterer vi får på skolen eller hvor mange mål vi scorer på fotballbanen hvis stemmen inni deg forteller deg at du er udugelig og håpløs i alt du driver med. Når vi har det bra inni oss er det lettere å løfte blikket og være der for de rundt oss.

Foredraget kan brukes som skolens markering av Verdensdagen, eller i tillegg til annen planlagt markering ved skolen. Vår anbefaling er å erstatte en skoletime med foredraget gjennom å streame i auditorium eller i klasserommet.

Verdensdagen for psykisk helse er en nasjonal kampanje som har fått forsterket aktualitet i skolen gjennom det tverrfaglige temaet «Folkehelse og livsmestring». Foredraget er et tilbud til alle elever, lærere og andre ressurspersoner ved ungdomstrinnet.
 

  • Tidspunkt: Mandag 10.oktober, kl.10.15-11.00
  • Plattform: Zoom (helt gratis, ikke nødvendig å registrere seg)
  • Foredragsholder: Karianne Wahlstrøm (Lærer og mentaltrener)
  • Registrering: https://juvente.lpages.co/verdensdagen-for-psykisk-helse/ (Får tilsendt lenke til zoom på mail-obs! kan havne i søppelpost)
     

Les mer om markeringen og registrer din klasse her.

Tilbake til produktene