Subjectaid.no bruker informasjonskapsler. Ved å klikke her godkjenner du informasjonskapsler og brukervilkår.

Velkommen til subjectaid.no!

Velkommen til subjectaid.no!

Slik gjør du

1. Velg materiell

Oppgi hvor mange eksemplarer du vil ha av et materiell, og legg det i kundevognen.

2. Legg ordre

Når du har bestilt alle artiklene du vil ha – gå til den grønne knappen ”Vis/fullfør ordren” øverst til høyre.

3. Logg inn

For å gjennomføre bestillingen – logg inn hvis du allerede er medlem. Ellers klikker du på ”Nytt medlem” og fyller ut leveringsadressen.

4. Bestill

Gjennomfør bestillingen – du får materiellet i løpet av et par dager. Helt kostnadsfritt og fraktfritt.

Velg fag/tema

Velg skolenivå

Beintøft 2019

Beintøft er en konkurranse for alle barneskoleelever. Vi vil inspirere til å gå, sykle eller reise kollektivt til skolen! Slik blir det mindre forurensning der vi bor, lufta blir renere, området rundt skolen blir tryggere og det blir mindre utslipp fra biler. Årets tema er Gå sammen for Fremtiden!

Den siste tiden har barn over hele verden samlet seg rundt et felles mål, nemlig å få politikerne til å forstå at de må tenke bærekraftig når de tar beslutninger og kreve at de gjør endringer som sikrer en grønn og bedre framtid. Det er nettopp dette som er utgangspunktet for årets Beintøft-tema. For hva sender vel et klarere signal til de som bestemmer enn at barn over hele Norge tar beina fatt og går, sykler eller tar kollektivt til skolen isteden for å kjøre bil? Ikke nok med det, da gjør vi også kloden vår en stor tjeneste.

Hver uke i september har Beintøft et nytt tema:

Uke 1: Trafikksikkerhet 
Uke 2: Friluftsliv
Uke 3: Matpakkens reise 
Uke 4: Søppelparole og #5forhvalen

Alle klasser som melder seg på innen 25. august får tilsendt en utgave av medlemsbladet Miljøagentrapporten – Beintøft Spesial med masse spennende innhold! I tillegg vil alle klasser få tilsendt rapporten fra Barnas Klimapanel og egne Beintøft-klistremerker.

Her finner du mer informasjon

Tilbake til produktene