Subjectaid.no bruker informasjonskapsler. Ved å klikke her godkjenner du informasjonskapsler og brukervilkår.

Beintøft 2021

Beintøft er en konkurranse for alle barneskoleelever, hvor den mest beintøffe klassen vinner 30.000 kr. Vi vil inspirere til å gå, sykle eller reise kollektivt til skolen! Slik blir det mindre forurensning der vi bor, lufta blir renere og området rundt skolen blir tryggere. I år går konkurransen fra 30. august til 24. september.

Hva er Beintøft:

Beintøft er Norges største gå-til-skolen-aksjon, og varer fra 30. august til 24. september. Med Beintøft ønsker Miljøagentene å bidra til større miljøengasjement og bevisstgjøring av klima- og miljøproblemene tilknyttet bilkjøring til skolen og i lokalsamfunn.

Hver uke i september har Beintøft et nytt tema:

 

  • Uke 1 Valg og klimaendringer: Elevene skal lære om klimaendringer og hvordan forurensing påvirker klimaet, hva et demokrati er og hvordan barn kan være med på å påvirke beslutninger i praksis.

  • Uke 2 Natur og miljø: Elevene skal utvikle naturglede, respekt for naturen, lære om biologisk mangfold og vise klima- og miljøbevissthet.

  • Uke 3 Plast og gjenbruk: Elevene skal reflektere over hvordan vi kan ta miljøbevisste valg, gjennomføre lokale miljøtiltak og hvordan søppel skal håndteres.

  • Uke 4 Maten på jorda vår: Elevene skal lære om lokale råvarer, produksjonskjeden til enkelte matvarer og reflektere over eget matforbruk.

 

Det deles ut hele 31 premier på til sammen 180 000 kr. Premiepengene skal bidra til miljøvennlig aktivitet i klassen.

Her finner du mer informasjon

 

bt_logo_V2.png (thumbnail).png      Miljøagentene-logo-stor.png (right_box).png

 

Tilbake til produktene