Subjectaid.no bruker informasjonskapsler. Ved å klikke her godkjenner du informasjonskapsler og brukervilkår.

Beintøft

Fra 5. september til 30. september deltar elever over hele landet på Beintøft, Norges største gå-til-skolen-aksjon. Hvert år er over 50 000 barn med på å gå, sykle og reise kollektivt til skolen. Dette fører til mindre CO2-utslipp, mindre mikroplast i naturen og tryggere skoleveier. Bli med å gå for klimaet og miljøet!

Hva er Beintøft?

Beintøft en kampanje for barneskole-elever, der målet er å få flere barn til å gå, sykle eller reise kollektivt til skolen. Med dette ønsker Miljøagentene å skape naturglede, forståelse for klimaendringene, og vise at alle kan gjøre en forskjell. Beintøft er organisert som en konkurranse, der målet er samle flest poeng.
 

Temaer

Beintøft 2022 vil ta utgangspunkt i to hovedtemaer, som setter søkelys på ulike klima- og miljøutfordringer. Det følger med undervisningsopplegg bestående av lærerveiledning, undervisningsvideo, PowerPoint, quiz og et forslag til aktivitet i klasserommet. Undervisningsopplegget er aldersdifferensiert og det er utviklet eget materiell for 3.-4. trinn, 5.-6. trinn og 7. trinn.

  • Gå for klimaet – Elevene skal lære om klimaendringer, hvordan forurensing påvirker klimaet og hva du selv kan gjøre for å hjelpe klimaet.

  • Gå for miljøet – Elevene skal utvikle naturglede, lære om artsmangfold, om forurensing av naturen, miljøtiltak og hvordan søppel skal håndteres.
     


LES MER - Beintøft | om-beintoft

Skulle dere ha noen spørsmål, ta kontakt på beintoft@miljoagentene.no 

acc77c5f82554db97c043c969bfbc6575b6d0f2a-2144x500.png

 

Tilbake til produktene